facebook

Bør du oplade din elbil med eller uden abonnement?

Når det kommer til opladning af din elbil eller plugin-hybrid, bestemmer du selv, om du ønsker at gøre det med eller uden abonnement. Men hvilken forskel har det på prisen, om du lader din elbil med eller uden abonnement? Begge løsninger har hver deres fordele, og for at sikre dig den bedste løsning, bør du først danne dig et overblik over dine personlige behov og præferencer.

Med Clever kan du få det lige, som du vil have det

Hos Fleggaard Leasing tilbyder vi ladeløsninger fra Clever. Clever er Danmarks største ladenetværk med flest offentlige ladestandere på landsplan - både normale, hurtig- og lynladere. Derudover er de meget fleksible i deres aftaler, og uanset om du ønsker en ladeløsning med eller uden abonnement, om du hovedsageligt lader ude eller hjemme, eller om du foretrækker alt inkluderet, kan du få det, som du vil.

Hos Clever kan du vælge mellem tre løsninger:

 1. Clever One: opladning både hjemme og ude samlet i ét abonnement
 2. Clever Box: opladning hjemme uden abonnement + rabat ved Clevers ladestandere
 3. Clever Go: opladning på Clevers ladestandere uden abonnement

Clever One - opladning ude og hjemme på abonnement

Er du interesseret i en ladeløsning med abonnement, så er Clever One løsningen for dig. Her betaler du et månedligt grundabonnement på 799 kr (449 ved plugin-hybridbil) + et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg.

Fordele ved Clever One inkluderer blandt andet:

 • Ladeboks derhjemme med fuld refusion for den strøm din ladeboks bruger
 • Intelligent ladeplan med udgangspunkt i elpris, CO2-aftryk og elnettets belastning
 • Fri opladning på Danmarks største ladenetværk
 • Reparation, service og opdatering af ladeboks inkluderet

Clever Box - opladning hjemme uden abonnement

Med Clever Box har du mulighed for at få din egen ladeboks til hjemmet, men uden at den er koblet til et abonnement. Du betaler en samlet pris på 10.999 for både ladeboks og installation, og derudover får du desuden mulighed for at benytte hele Clevers ladenetværk med en rabat på 60 øre pr. kWh.

Fordele ved Clever Box-installationspakken inkluderer blandt andet:

 • Gratis tilbudsgivning ved gravearbejde, jordspyd og synlig kabelføring i jernrør
 • Ubegrænsede meter kabelføring fra eltavle til ladeboks
 • Ubegrænset antal gennemboringer i vægge
 • Udbygning af eltavle

Clever Go - opladning ude uden abonnement

Clever Go er den enkle løsning til dig, der frem for en privat ladeboks blot ønsker adgang til Clevers offentlige ladenetværk. Har du ikke mulighed for at få installeret en ladeboks på adressen, eller har du bare et lavt kørselsbehov, som ikke kræver dag til dag-opladning, så kan du med Clever Go få en mere simpel løsning, som inkluderer:

 • Adgang til Danmarks største ladenetværk
 • Gratis oprettelse - du betaler udelukkende for at lade din bil op
 • Automatisk betaling samlet i én månedlig faktura via Betalingsservice

Opladning ude vs hjemme

Forskellen på opladning ude vs hjemme handler i bund og grund om, hvor meget du bruger din bil. Har du et stort kørselsbehov, så er det enten rart eller direkte nødvendigt at have en ladeboks derhjemme. Har du derimod et mindre kørselsbehov, så giver det måske ikke mening at betale for at have din egen ladeboks, da du lige så fint kan lade ved en offentlig ladestander, når det er nødvendigt.

Refusion med og uden abonnement

Når du vælger en ladeløsning, som inkluderer en ladeboks derhjemme med abonnement, får du fuld refusion for den el, din ladeboks bruger. På den måde fungerer abonnementet som en fast betaling for opladning af din bil, mens du uden abonnement kun får refunderet elafgiften af ladeboksens forbrug.

Er leasing af elbil noget for dig?

Er du nysgerrig på, om leasing af elbil er noget for dig? I så fald har vi også skrevet lidt om leasing af elbil, elbiler generelt og vores specifikke leasing-model.